Robert van Asch

CO-FOUNDER & MANAGING DIRECTOR


Met meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische criminaliteit heb ik dit onderwerp het afgelopen decennium zien evolueren. Als consultant heb ik complexe projecten gedaan bij grote financiële en niet- financiële bedrijven, zoals Rabobank, Belastingdienst, MUFG Bank, Delta Lloyd, RBC, Univé en Triodos Bank.

Om onze klanten te helpen verbeteren geef ik trainingen over anti-witwassen (AML), Ken uw Klant (KYC) en sancties. Daarnaast ben ik auteur van het Nederlandse Risk Management boek ‘Ga Niet Langs Af’ en verkocht meer dan 6.000 exemplaren.

Als BlueMonk deel ik mijn wijsheid over Financieel Economische Criminaliteit om een betere wereld te creëren.

Wil je meer weten? Laten we dan connecten.

Managing Director BlueMonks, Finance & Compliance