BLUEMONKS
Ons verhaal

Expertise, Kwaliteit en Betrokkenheid

tegen een betaalbare prijs.

BLUEMONKS
Ons verhaal

Expertise, Kwaliteit en Betrokkenheid

tegen een betaalbare prijs.


null

ONZE MISSIE

BlueMonks helpt haar klanten met end-to-end oplossingen op het gebied van Financial and Economic Crime (FEC). BlueMonks levert KYC analyse als een 'managed service'.

Wij  leveren expertise. Wij bieden wijsheid. Wij zijn BlueMonks.

null


WAAROM BLUEMONKS

In een steeds veranderende financiële wereld, die het afgelopen decennium steeds meer regeldruk heeft ondervonden, besloten een paar experts hun expertise te bundelen en richtten BlueMonks op. We besloten ons niet uitsluitend te richten op expertise met betrekking tot Financieel Economische Criminaliteit, omdat we ervan overtuigd zijn dat financiële en niet-financiële organisaties meer baat hebben bij de implementatie van end-to-end oplossingen op dit gebied.

Samen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfs- en IT-implementaties op het gebied van FEC, sancties, compliance, risicobeheer en transactieverwerking en monitoring.

Door onze kennis en expertise te bundelen, hebben we een bedrijf gecreëerd dat in staat is om end-to-end bedrijfsoplossingen te implementeren op het gebied van Financieel Economische Criminaliteit (FEC).

BLUEMONKS

Wij  leveren expertise. Wij bieden wijsheid. Wij zijn BlueMonks. We kozen BlueMonks als bedrijfsnaam. Waarom? Omdat wij geloven dat onze strijd tegen witwassen, terrorisme financiering en andere (financiële) criminaliteit een vreedzame strijd moet zijn, met kennis als ons ‘wapen bij uitstek’. BlueMonks ondersteunt financiële instellingen, overheden en semi-overheden, FinTechs en andere bedrijven die onder wetgeving vallen en we  maken ze sterker door ze kennis en vaardigheden bij te brengen. Wij zien onszelf als Monniken, wijs en vredelievend en benadrukken dit door het gebruik van de kleur Blauw, want blauw staat  voor vertrouwen, heldere communicatie en betrouwbaarheid. Vandaar de naam BlueMonks.

Ontmoet de founders

Mark van Wijk

Managing Director (Co-founder)


Met meer dan 15 jaar ervaring in de financiële sector in commerciële en operationele processen.

Managing Director BlueMonks, Finance & Compliance

Robert van Asch

Managing Director (Co-founder)


Meer dan 12 jaar ervaring in financieel-economische criminaliteit en risicobeheer.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Volledig ontzorgt door BlueMonks

Toen wij BlueMonks in de arm namen, waren we nog niet overtuigd dat we buiten een softwarepakket ook nog KYC analisten nodig hadden. Maar de mensen van BlueMonks hebben ons snel laten inzien dat KYC niet zonder een gedegen analyse kan. Ze hebben ons echt het hele proces vakkundig en professioneel uit handen genomen.
Ms. Nameless
Kosten verlaging door BlueMonks
Toen we ons KYC proces overdroegen aan BlueMonks, hebben we direct onze kosten voor KYC met 25% kunnen terugbrengen en hebben er een hoogwaardigere kwaliteit voor teruggekregen.
Ms. Nameless

Totaal afhandeling door BlueMonks

We hebben het softwarepakket en de expertise van BlueMonks gekregen toen we zaken met hen gingen doen. Dat heeft ons een kwalitatief hoogwaardige KYC afhandeling opgeleverd. We hoeven ons geen zorgen te maken over ons onboardingsproces en ook de toezichthouder is blij met de staat van onze KYC files.
Ms. Nameless