Knowledge is power.
True wisdom is liberty.

BlueMonks
Consultancy

Versterking en bescherming

Wet- en regelgeving evolueren continu. Mondiale financiële netwerken worden complexer. BlueMonks Consultancy ondersteunt u met gerichte KYC/CDD services op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC). Niet alleen om alle regelgeving efficiënt na te leven, maar ook om uw bedrijf effectief te versterken en beschermen tegen potentiële risico's.

Ervaren specialisten

Experts, met diepgaande kennis van lokale en internationale regelgeving, die helpen dienstverlening te optimaliseren.

Oplossingen op maat

Begeleiding bij het ontwikkelen en implementeren van de meest effectieve processen.

Ethisch bedrijfsmodel

Creëer een veerkrachtige structuur waarmee u voldoet aan alle regelgeving.

Ervaring en expertise

BlueMonks Consultancy helpt u aan de juiste, ervaren specialisten voor de optimale samenstelling van uw GRC team. Stuk voor stuk experts, met diepgaande kennis van lokale en internationale regelgeving, die helpen de dienstverlening aan uw klanten te optimaliseren.

Begeleiding en optimalisatie

Ook kan BlueMonks Consultancy uw bedrijf begeleiden bij het implementeren van de meest effectieve KYC/CDD-processen. Met oplossingen op maat die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Ze nemen een proactieve rol aan bij het identificeren van risico's, het implementeren van governance-frameworks en het ontwikkelen van compliance-strategieën. Voor de gehele cyclus. Van het vertalen van de Systematische Integriteit Risico Analyse (SIRA) naar beleid tot de embedding van procedures in uw organisatie.

Grip en groei

Zo helpt BlueMonks Consultancy u een veerkrachtig en ethisch bedrijfsmodel te creëren dat bestand is tegen de uitdagingen van de moderne financiële wereld. Waarmee u niet alleen voldoet aan alle regelgeving, maar dat ook direct bijdraagt aan betere klantbeleving en bedrijfsprestaties.

Uw KYC verplichtingen en zorgen binnen 24 uur volledig verantwoord opgelost?

We bespreken graag wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend.

Bel, mail of plan hiernaast direct een afspraak in.