Wisdom is
knowledge
in motion

BlueMonks
Automated Solutions

Uw eigen Compliance Management Portal

Met BlueMonks Automated Solutions, onze bewezen geautomatiseerde KYC oplossing, bent u verantwoord en efficiënt volledig compliant. Uw eigen analisten kunnen alle checks en analyses eenvoudig inzien en verantwoord managen. Met BlueMonks Automated Solutions beschikt u over een totaaloplossing waarmee tijd en kosten bespaart en altijd aan de laatste eisen van financial crime wet en regelgeving voldoet. Wij garanderen een gestroomlijnd proces van client outreach tot en met vastlegging risico classificatie.

Minimaliseer risico's

Voldoe continu verantwoord én efficiënt aan de laatste financial crime eisen.

Eigen dashboard

Via uw persoonlijke Dashboard ontvangt u alle risico indicaties met voorgestelde risk rating.

Optimale klantbeleving

Klanten kunnen zichzelf probleemloos aanmelden, veilig identificeren en documenten uploaden via het online platform.

Kiest u voor automatisering?

Dan biedt BlueMonks Automated Solutions u continu toegang tot uw eigen Compliance Management Portal; een veilig afgeschermde omgeving waar u zelf klantgegevens kunt uploaden en beheren. Maar ook uw klanten direct naartoe kunt uitnodigen. Ze kunnen zichzelf daar eenvoudig aanmelden, veilig identificeren en documenten uploaden. Waarna onze experts alle gegevens deskundig analyseren en verifiëren, met een veelvoud aan sanctie en integriteit gerelateerde checks – variërend van identiteit en achtergrond tot faillissementen en negatief nieuws.

Overzicht en inzicht

Via uw persoonlijke Dashboard ontvangt u de risico indicatie met voorgestelde risk rating. Vastgelegd in een complete klantfile inclusief analyse dat volledig compliant is. U kunt te allen tijde exact de voortgang en status van uw dossiers en outreach bijhouden. Dankzij de inzet van onze expertise gecombineerd met geavanceerde technologieën, als AI en geautomatiseerde systemen, kunt u vertrouwen op een nauwkeurige en tijdige uitvoering. Conform alle regelgeving. Vervolgens gaan onze experts direct aan de slag om alle gegevens deskundig te analyseren en verifiëren met een veelvoud van sanctie en integriteit gerelateerde checks – variërend van identiteit, achtergrond en sancties tot faillissementen en negatief nieuws.

Zo bespaart u tijd en kosten
Zo kunt u zich weer volledig concentreren op uw bedrijfsvoering. Terwijl uw analisten heel eenvoudig uw compliance-processen beheren.

BlueMonks Service Desk​

Antwoorden bij onboarding

Onze BlueMonks Automated Solutions maakt het onboarding proces zo eenvoudig en duidelijk mogelijk. Toch kan het voldoen aan alle KYC/CDD verplichtingen bij klanten soms vragen oproepen. Bijvoorbeeld:

  • Over de noodzaak of vereiste opmaak van gevraagde documentatie
  • Bij twijfel over betekenis en doel van vraagstelling
  • Als de geautomatiseerde online identificatie niet direct werkt
  • Bij login problemen


Prettig dus als uw klanten dan direct even met iemand kunnen bellen, mailen of chatten.


Ook dat kunt u uitbesteden

Separaat of als aanvulling op onze Automated Solutions kunt u kiezen voor de support van onze Service Desk. Onze specialisten zitten dan 24/7 klaar om de vragen van uw klanten te beantwoorden in alle talen en hen soepel door het proces heen te loodsen. Ideaal voor een optimale klantervaring, waarbij u niet wordt gestoord in uw business en uw interne organisatie niet onnodig extra wordt belast. Voor een korte of langere periode.

KYC automatisch ontzorgd

Ook efficiënter voldoen aan de hoogste normen van integriteit en regelgeving? Met de Automated Solutions en/of de Service Desk van BlueMonks? We ondersteunen u graag zo flexibel en passend mogelijk. Ontdek hier de tarieven van onze bewezen effectieve oplossingen. Vervolgens gaan onze experts direct aan de slag om alle gegevens deskundig te analyseren en verifiëren met een veelvoud van sanctie en integriteit gerelateerde checks – variërend van identiteit, achtergrond en sancties tot faillissementen en negatief nieuws.

Uw KYC verplichtingen en zorgen binnen 24 uur volledig verantwoord opgelost?

We bespreken graag wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend.

Bel, mail of plan hiernaast direct een afspraak in.