FEC Interim-management

Lokale wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uw organisatie staat daarom onder constante  druk om oplossingen te vinden voor deze veranderingen en deze door te voeren binnen een ‘business-as-usual’ omgeving.

Onder begeleiding van hands-on senior executives kunnen de FEC Interim Management professionals van BlueMonks het succes van de veranderings- of  implementatiefase garanderen en de druk op uw bestaande organisatie verlagen.

FEC-Interim-management levenscyclus

Elke opdracht die ons wordt toevertrouwd en elke situatie is uniek. De verschillende fasen van de “Interim management lifecycle” hieronder zijn een typisch voorbeeld van hoe onze executives

een opdracht benaderen, een diagnose stellen en de oplossing implementeren, om uiteindelijk de opdracht te beëindigen.

Interim-management levenscyclus;

  1. Binnenkomst,
  2. Diagnose,
  3. Voorstel,
  4. Uitvoering,
  5. Afronding, (overdracht en vertrek).

Aangezien het project verschillende fasen omvat, vereisen de eerste fasen de brede waaier van vaardigheden van onze executives, zoals consultancyvaardigheden, terwijl voor de laatste fasen  projectmanagementvaardigheden onontbeerlijk zijn.

Onze interim-managers zijn ervaren  executives en zij hebben wat nodig is om de volledige Interim-management Lifecycle te ondersteunen, daarom zal onze oplossing volledig ondersteund en ingebed worden binnen uw organisatie samen met alle stakeholders.

Wanneer is interim-management vereist?

Wanneer uw organisatie op korte termijn een oplossing nodig heeft, die vaardigheden en specialismen vereist die niet binnen uw eigen organisatie beschikbaar zijn, bijvoorbeeld tijdens een crisis, het vertrek van een leidinggevende, een managementwijziging of -transitie of projectmanagement, kan BlueMonks u ondersteunen met de tijdelijke ondersteuning van onze  hooggekwalificeerde leidinggevenden.

Wat kan BlueMonks voor u doen?

BlueMonks helpt u bij het oplossen van kritieke uitdagingen met doorgewinterde  experts op het gebied van financiële criminaliteit en comliance. Wanneer u een tijdsgebonden uitdaging hebt en niet over de juiste interne resurces beschikt,  kunnen onze ervaren interim-managers een antwoord bieden.

Al onze interim-managers hebben meerdere jaren relevante ervaring in een verscheidenheid van internationale organisaties. BlueMonks  heeft de ervaring en expertise die nodig zijn om succesvol grote change management  programma’s te leveren.

Van grote implementaties voor analytische FinCrime oplossingen, tot het uitrollen van complete Global policy implementatie programma’s bij wereldwijde organisaties, onze consultants zijn er geweest en hebben het  gedaan.

  • Kritische zakelijke uitdagingen

  • Interim-management

  • Korte termijn oplossingen

  • Gekwalificeerde executives

Interesse? Laten we snel een gesprek of een ontmoeting plannen.

Contact...