Tom Wijmans

Alt Text

Co-Founder & Managing Director

Co-founder and Managing Director bij BlueMonks. Sinds het begin van mijn carrière ben ik geïnteresseerd in mensen, processen en technologie. In die specifieke volgorde.

Mijn carrièrepad liep via uitzendorganisaties, verzekeringsmaatschappij, bankwezen, Fin-Tech, naar mijn eigen bedrijf, waar ik grote zakelijke programma’s/projecten leidde op het gebied van financiële criminaliteit.

Ik heb gewerkt voor: Adecco, Achmea, SNS Bank, FIS – Clear2Pay, Banco Santander, Credit Suisse, Credit Agricole Bank, Rabobank, Bank of Tokyo, Mizuho Bank, Commerzbank, RBS, Nordea Bank, OP Bank, Al Rajhi Bank en MUFG Bank Europe.

De afgelopen drie jaar heb ik high-priority projecten geleid die veel aandacht kregen van lokale toezichthouders, raden van bestuur (zowel lokaal als vanuit de groepsdirectie) in het domein van financiële en economische criminaliteit. Een van de domeinen waar mensen, processen en technologie samenkomen in zeer uitdagende omgevingen. Met stakeholders als toezichthouders, risk- en compliance managers aan de ene kant en de business (front offices) aan de andere kant.

Als BlueMonk deel ik graag mijn kennis en ervaring in changemanagement en implementatie.

Wil je meer weten? Laten we connecten..