Ons Verhaal

Een goed idee werd een plan, het plan werd een bedrijf!

Alt Text

Het Idee…

Vanuit de overtuiging dat ieder mens zijn eigen kwaliteiten, expertise en karakter heeft, besloten drie mensen met heel verschillende kwaliteiten, expertise en karakters dat tradities er zijn om gevolgd te worden, maar ook om uitgedaagd te worden. In de traditionele Financiële sector beloven veel organisaties de wereld, maar leveren slechts een deel.

BlueMonks is ontstaan vanuit de gedachte om niet afhankelijk te zijn van deze partijen, maar te kunnen veranderen en daadwerkelijk die beloofde wereld te leveren, gericht op organisaties die open staan voor verandering. Met een hands-on en directe aanpak maakt het mogelijk doelen te bereiken en helpt BlueMonks deze organisaties toekomstbestendig te maken. BlueMonks is een no-nonsense, hands-on dienstverlener die vakinhoudelijke kennis heeft en succes kan boeken.

BlueMonks 

We kozen BlueMonks als bedrijfsnaam. Waarom? Omdat wij geloven dat onze strijd tegen witwassen, terrorisme financiering en andere (financiële) criminaliteit een vreedzame strijd moet zijn, met kennis als ons ‘wapen bij uitstek’. BlueMonks ondersteunt financiële instellingen, overheden en semi-overheden, FinTechs en andere bedrijven die onder wetgeving vallen en we  maken ze sterker door ze kennis en vaardigheden bij te brengen. Wij zien onszelf als Monniken, wijs en vredelievend en benadrukken dit door het gebruik van de kleur Blauw, want blauw staat  voor vertrouwen, heldere communicatie en betrouwbaarheid. Vandaar de naam BlueMonks.

Wij  leveren expertise. Wij bieden wijsheid. Wij zijn BlueMonks.

Alt Text

klick NU voor een afspraak!

Contact
Alt Text

De stukjes van de puzzel kwamen samen 

BlueMonks werd opgericht in mei 2020. We hebben de vernieuwende ideeën, de juiste mensen en de juiste expertise samengebracht en samen zijn we aan de reis van BlueMonks begonnen. Wij zijn ervan overtuigd dat de markt behoefte heeft aan een one-stop-shop dienstverlener in het domein van financiële en economische criminaliteit. BlueMonks kan bedrijven helpen om te voldoen aan de AML regels en voorschriften.

Wij zijn er voor u!