Hoe wij werken

De BlueMonks aanpak...

Wij zijn er niet alleen om oplossingen te bieden op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring. BlueMonks wil uw end-to-end business partner zijn in het domein van financiële en economische criminaliteit (FEC). Wij richten ons op de upgrade of totale implementatie van uw FEC framework. BlueMonks is er om u te ondersteunen. Het zou geweldig zijn om u te ontmoeten om te onderzoeken hoe wij u kunnen ondersteunen in uw reis om compliant te worden en te blijven met lokale, regionale en wereldwijde regelgeving.

We kunnen natuurlijk ook helpen om delen van uw framework te upgraden, zoals het uitvoeren van uw SIRA, het verzorgen van uw CDD  dossier sanering, of simpelweg optreden als een externe Quality Assurance partij.

BlueMonks is flexibel en onze ervaring uit het verleden met FEC framework implementatie en het opzetten van organisaties stelt ons in staat u weloverwogen te helpen. Wij kunnen u ondersteunen vanaf het begin tot het einde van een proces, of simpelweg met een klein onderdeel van dat proces.

Uitvoering van het project

4 stappen naar succes

Wij houden van een proactieve en verantwoordelijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat grotere implementatieprojecten een solide basis hebben en we creëren die basis door middel van een project definitiestudie (PDS).

De PDS zorgt ervoor dat alle partijen weten wat er van hen verwacht wordt, wat later in het proces veel discussie en tijd scheelt. Heeft u vragen? Kijk dan in ons FAQ overzicht of u kunt altijd contact met ons opnemen.

01. Projectdefinitiestudie

De studie helpt bij het definiëren, afbakenen, plannen en beïnvloeden van de betrokken werkzaamheden.

02. Project plan

Na aanvaarding van het PDS, zetten wij dit om in een gedetailleerd projectplan.

03. Uitvoering

Wij voeren het projectplan uit en rapporteren regelmatig over de voortgang, kwaliteit, risico’s en problemen.

04. Support

BlueMonks biedt meerdere ondersteuningsovereenkomsten om nazorg te leveren na een succesvolle projectimplementatie.

Wilt u bespreken wat BlueMonks voor u kan doen?

Contact

We werken voor...

Kleine, middelgrote en grote bedrijven...

Onze passie is de sector waarin we werken...

BlueMonks richt zich niet alleen op de TIER-1 banken van Europa maar ook op de kleine en middelgrote organisaties die onder de AML richtlijn vallen. Wij delen onze kennis en ervaring graag met bedrijven die te maken hebben met wet- en regelgeving op het gebied van financiële en economische criminaliteit.

Deze bedrijven zijn onder andere:

  • Makelaars
  • Notarissen
  • Accountants
  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Banken
  • Etc.
Kleine bedrijven
20%
Middelgrote bedrijven
40%
Grote bedrijven
40%

Geïnteresseerd in een carrière bij BlueMonks?

Na het lezen van ons verhaal de manier waarop we werken en de ‘over BlueMonks’ informatie, bent u misschien geïnteresseerd in een carrière bij BlueMonks.

Als dat zo is, neem dan een kijkje op onze carrièrepagina.