Vacature: Freelance Groei Marketeer M/V

Wij zijn per direct op zoek naar:

een groei marketeer die ons op flexibele wijze wil begeleiden.

  • Aantal uren: 0 tot 20 uur per week (in overleg)
  • Tarief: op basis van relevante ervaring
  • Start: per direct

 

BlueMonks is een jonge organisatie in het Financial & Economic Crime domein. Onze klanten zijn, kleine- tot middelgrote financiële instellingen die gereguleerd worden via de AML wet- en regelgeving.

Hierbij valt te denken aan banken, verzekeraars, investering fondsen, trustkantoren, dochters van buitenlandse banken etc. Ondanks de jonge leeftijd van BlueMonks hebben we een schat aan ervaring samengebracht en willen we echt HET VERSCHIL maken in de markt.

Daarom zijn we op zoek naar een freelance marketeer die ons op een pragmatische wijze kan helpen de juiste marketing kanalen aan te boren, maar die als het moet ook een advertentie kan opmaken (dan wel de contacten heeft om dat te laten doen) en ons kan helpen bij het verder uitbouwen van onze digitale kanalen. Samen met ons de mouwen opstropen is wat we verwachten. Wij bieden geen fulltime of parttime functie aan. We zoeken een partner die ons op flexibele wijze kan helpen. In het begin zullen dat naar verwachting meer uren zijn, en als de basis staat zal dat op termijn wat minder uren zijn. Kortom een prachtige uitdaging voor een freelance marketeer om te combineren met een aantal andere opdrachten. Ook wij zijn flexibel ten opzichte van beschikbaarheid.

Voor ons is belangrijk:

  • Ervaring met marketing in het financiële domein.
  • Ervaring met het AML domein is een pré.
  • We zien graag een paar showcases, ook al komen deze uit een heel ander domein.
  • We starten graag met een brainstormsessie, waarna we een plan op hoofdlijnen verwachten. Indien dit plan voldoende aansluit bij wat wij willen, dan gaan we graag het partnership aan.

Herken je jezelf in wat wij vragen, vind je het leuk om met ons het pad te gaan bewandelen, dan komen we graag in contact met je.

 

Neem contact op met:

 

Mark van Wijk

Managing Director Sales & Marketing

 

Interesse?

Vul een contact formulier in of bel: 06 14 18 96 11