Werken bij BlueMonks

Zijn we op zoek naar jou?

Servicedesk Mdw M/V

Wij zijn op zoek naar parttime en fulltime servicedesk medwerkers.  Onze servicedesk begeleid telefonisch klanten die zich voor een financieel product willen onboarden, maar vastlopen tijdens het proces. Ons team helpt deze mensen op een vriendelijke en geduldige manier door het proces heen.

Als jij een resultaatgerichte teamspeler bent, die in staat is om een verschil te maken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Ons helpdeskteam zit vol proactieve servicemedewerkers. Zij zijn het visitekaartje van de klanten waar we voor werken. De vragen die wij ontvangen kunnen zeer uiteenlopend zijn, dus flexibiliteit, teamspirit en samenwerking maakt dat  we iedere dag klaar staan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. De communicatielijnen binnen onze organisatie zijn kort, en voor vragen en hulp kan je snel bij je collega’s binnen de organisatie terecht.

kijk  hier..voor de volledige vacature

Als je meer wilt weten, vul dan het sollicitatieformulier in. Upload je CV en kom langs voor een kop koffie om te kijken of we bij elkaar passen.

KYC / AML Analyst M/V

Wij zijn op zoek naar fulltime KYC Analisten voor meerdere remediation projecten in Nederland en de UK. Wij zijn op zoek naar mensen die flexibel zijn en kunnen werken in een veranderende omgeving, met targets en tijdsdruk, zonder de kwaliteit en accuratesse uit het oog te verliezen.

Als jij een resultaatgerichte teamspeler bent, die in staat is om een verschil te maken, dan zijn wij op zoek naar jou.

We zijn een jonge organisatie, je krijgt dus veel flexibiliteit om je eigen manier van werken te ontwikkelen.

Wij geloven dat we van elkaar kunnen leren. We zijn open, transparant en hebben respect voor anderen.

Als je meer wilt weten, vul dan het sollicitatieformulier in. Upload je CV en kom langs voor een kop koffie om te kijken of we bij elkaar passen.

Compliance Officer M/V

Wij zijn op zoek naar ervaren en gedreven Compliance Officers met een hands-on mentaliteit, die in staat zijn om bedrijven te leiden en te ondersteunen, die volledig voldoen aan alle nationale en internationale wet- en regelgeving.

Ben jij die compliance officer die het verschil kan maken door het goede voorbeeld te geven. Iemand die niet bang is om in teamverband te werken, maar ook in staat is om het team te begeleiden en te leiden wanneer dat nodig is. Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou.

We zijn een jonge organisatie; je krijgt dus veel flexibiliteit om je eigen manier van werken te ontwikkelen. Wij geloven dat we van elkaar kunnen leren. We zijn open, transparant en hebben respect voor anderen.

Als je meer wilt weten, vul dan het sollicitatieformulier in. Upload je CV en kom dan langs voor een kop koffie om te kijken of we bij elkaar passen.

Project Manager M/V

Wij zijn op zoek naar senior projectmanagers met een bewezen track record in de financiële sector, die bij voorkeur projecten hebben gemanaged in het Financial & Economic Crime domein.

We zijn op zoek naar proactieve projectmanagers, die graag de handen uit de mouwen steken, mensen met een ‘get things done’ mentaliteit. Onze projectmanagers managen meestal één project per keer. De meeste van onze projectteams bestaan uit tussen de 10 en 30 mensen.

We zijn een jonge organisatie; je krijgt dus veel flexibiliteit om je eigen manier van werken te ontwikkelen. Wij geloven dat we van elkaar kunnen leren. We zijn open, transparant en hebben respect voor anderen.

Als je meer wilt weten, vul dan het sollicitatieformulier in. Upload je CV en kom dan langs voor een kop koffie om te kijken of we bij elkaar passen.

Wilt u zich bij ons aansluiten? Neem dan nu contact met ons op.

Contact

Kom bij het team..

Werken bij BlueMonks is meer dan een ‘9-tot-5-baan’. Bij BlueMonks word je onderdeel van een team van zeer toegewijde experts. We zijn toegewijd om onze klanten te helpen een hoger expertiseniveau te bereiken en samen de strijd aan te gaan tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme.

BlueMonks is een dynamisch bedrijf met veel energie, expertise en positiviteit.

Alt Text

Contractors, Freelancers en anderen die zaken met ons willen doen?

Bent u een contractor, freelancer of andere leverancier?

BlueMonks is een expertise-gedreven bedrijf en wij helpen nationale en internationale bedrijven bij het bestrijden van financieel economische criminaliteit. Afhankelijk van de wensen van onze klanten helpen wij hen op tijdelijke, project- of permanente basis om hun risico’s onder controle te krijgen. Om onze klanten te geven wat ze van ons mogen verwachten, hebben we soms extra expertise nodig. Misschien voor de korte termijn, misschien voor de lange termijn.

 BlueMonks gelooft in samenwerken. Daarom zijn we op zoek naar contractors en freelancers met een bepaalde expertise. Ben jij een energieke en toegewijde expert en wil je samenwerken met BlueMonks? Als je graag zaken met ons wilt doen, laten we dan een (digitaal) kopje koffie drinken en de mogelijkheden van een samenwerking bespreken.

Klik op de knop hieronder, vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een gesprek of meeting.